16.04°C

στη Σίφνο

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΓΕΝΙΚΑ

Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω ισχύουν για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω αυτού του ιστότοπου, τον οποίο διαχειρίζεται το «ATHINA EXQUISITE HOUSES» (εφεξής "www.athinahouses.gr", "Ιστότοπος" ή "The Houses").

Στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, η λέξη "εμείς" αναφέρεται στο The Houses και οι λέξεις "εσείς" ή "φιλοξενούμενοι" αναφέρονται σε όλα τα πρόσωπα για τα οποία υπάρχει κράτηση δωματίου.

Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις μαζί με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την Πολιτική Κρατήσεων και Ακύρωσης, την Πολιτική Πληρωμής και την Eπιβεβαίωση της Kράτησης που εκδίδεται από το The Houses αποτελούν νομικά δεσμευτική σύμβαση μεταξύ εσάς και του The Houses.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά). Οι τιμές υπόκεινται στον ισχύοντα Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).

Οι τιμές δύναται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, η τιμή της κράτησής σας είναι εγγυημένη μόλις λάβετε τη σχετική επιβεβαίωση. Για την αποφυγή αμφιβολιών, οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τυχόν παρεπόμενες χρεώσεις (εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά), οι οποίες μπορούν να επέλθουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, οποιασδήποτε κατανάλωσης φαγητού ή/και ποτού στο The Houses).

Οι τιμές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο δεν ισχύουν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά και μέχρι να λάβετε τον σχετικό αριθμό επιβεβαίωσης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η διαθεσιμότητα δωματίων, με τις τιμές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο, μπορεί να μειωθεί ή/και να περιοριστεί σε συγκεκριμένες περιόδους.

ΠΑΙΔΙΑ - ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Τα παιδιά κάτω των 5 ετών μπορούν να μείνουν χωρίς επιπλέον χρέωση στο The Houses όταν μοιράζονται ένα δωμάτιο με έναν ενήλικα που χρεώνεται κανονικά (όπου υπάρχει κατάλληλο δωμάτιο). Η διαθεσιμότητα των κατάλληλων δωματίων είναι περιορισμένη. Σε περίπτωση υπέρβασης του προκαθορισμένου αριθμού φιλοξενούμενων, η επιπλέον χρέωση ανά διανυκτέρευση για παιδιά 6-17 ετών είναι €15,00 και για ενήλικες €30,00. Το The Houses θα καθορίσουν εάν ένα δωμάτιο είναι κατάλληλο για τους σκοπούς αυτής της προσφοράς.

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το The Houses για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κρατήσεις με παιδιά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Παρακαλείστε να λάβετε υπόψη ότι όλα τα δωμάτια του The Houses είναι ΜΗ-ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ, εκτός από τους εξωτερικούς χώρους των δωματίων.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε κανένα μέρος του The Houses, με εξαίρεση τα σκυλιά-οδηγούς (guide dogs).

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις στάθμευσης, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το The Houses.

ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμα από τις 2 μμ την ημέρα άφιξης. Τα δωμάτια πρέπει να παραμείνουν ελεύθερα μέχρι τις 12 πμ την ημέρα της αναχώρησης, εκτός αν επιβάλλεται κάτι διαφορετικό κατά την κρίση του διαχειριστή των δωματίων του The Houses.

Το δωμάτιό σας θα κρατηθεί για την άφιξή σας μέχρι τις 11 πμ μετά την πρώτη νύχτα της κράτησής σας.

Σε περίπτωση μη εμφάνισής σας, διατηρούμε το δικαίωμα να επαναμισθώσουμε το δωμάτιο μετά τις 4 μμ την ημέρα που ακολουθεί την πρώτη νύχτα της κράτησής σας.

ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Τα δωμάτια του σπιτιού ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθός τους ενώ έχουν μικρές διαφοροποιήσεις που περιγράφονται λεπτομερώς στον Ιστότοπο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, εάν το επιθυμητό δωμάτιο δεν είναι διαθέσιμο, θα εμφανιστεί κάποιο εναλλακτικό. Βεβαιωθείτε ωστόσο ότι η κράτηση σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Προκαταβολές απαιτούνται για όλες τις τιμές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Η πληρωμή λαμβάνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, κατά τη στιγμή της κράτησης (ή λίγο αργότερα). Για λεπτομέρειες σχετικά με τις ακυρώσεις, ανατρέξτε στην επόμενη ενότητα "Ακυρώσεις και Τροποποιήσεις".

Σημαντικό: Για κρατήσεις που γίνονται κατά την ημέρα άφιξης, απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα και ταυτότητα με φωτογραφία πριν από το check-in.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Όλες οι ακυρώσεις και τροποποιήσεις πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τους όρους ακύρωσης. Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση δωματίων στον Ιστότοπο πρέπει να ειδοποιήσουν τον σύνδεσμο κρατήσεων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για τυχόν ακυρώσεις μέχρι τις 3 μμ τοπική ώρα, 21 ημέρες πριν την άφιξη. Για ακυρώσεις 7 έως 20 ημέρες πριν, εφαρμόζεται ακυρωτική χρέωση ύψους 50% επί της προκαταβολής. Μετά από αυτό το διάστημα δεν επιστρέφονται χρήματα και δεν επιτρέπεται η χρονική τους μετάθεση.

Μετά την άφιξη (check-in), το υπόλοιπο μέρος όλων των κρατήσεων των επισκεπτών είναι μη μεταβιβάσιμο και δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση που δεν γίνει ακύρωση σύμφωνα με τους όρους ακύρωσης, η πληρωμή που καταβλήθηκε ως προκαταβολή παραγράφεται και δεν επιστρέφεται.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε συγκεκριμένων αιτημάτων που μπορεί να έχετε σε σχέση με τη διαμονή σας στο The Houses, δεν μπορούμε δυστυχώς να σας εγγυηθούμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα, ενώ η εν λόγω τυχόν αδυναμία μας δεν θα αποτελέσει παραβίαση της σύμβασης.

Στην απίθανη περίπτωση που πρέπει να τροποποιήσουμε ή να ακυρώσουμε την κράτησή σας, διατηρούμε το δικαίωμα αυτό. Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα:

  • να αποδεχθείτε τις τροποποιήσεις όπως σας κοινοποιήθηκαν, ή
  • να κάνετε εναλλακτικές ρυθμίσεις μαζί μας, ή
  • να ακυρώσετε την κράτησή σας και να λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταβάλει σε σχέση με αυτήν (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τα ποσά που έχετε καταβάλει σε άλλα πρόσωπα σε σχέση με την κράτησή σας).

Για την αποφυγή αμφιβολιών, δεν θα έχουμε καμία περαιτέρω απέναντί σας για τυχόν αλλαγές ή ακύρωση οποιασδήποτε online κράτησης.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΣΧΟΛΙΑ

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ικανοποίηση των πελατών μας. Οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο σε σχέση με τη διαμονή στο The Houses θα πρέπει να γίνεται απευθείας στον υπεύθυνο κρατήσεων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ώστε να μπορέσουμε να το επιλύσουμε άμεσα.

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ευθύνεστε για οποιαδήποτε στο δωμάτιο(α) ή γενικότερα στον χώρο ή στην ιδιοκτησία του The Houses, που προκλήθηκε από εσάς ή οποιοδήποτε άλλο οικείο σας πρόσωπο (ανεξάρτητα από το αν διαμένε ή όχι στο The Houses) που εβρίσκετο μαζί σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας και συμφωνείτε να χρεώσουμε τα ποσά για τα οποία είστε υπεύθυνοι λόγω τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν από εσάς κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στα δωμάτια του The Houses. Τα ποσά αυτά μπορούν να χρεωθούν στην κάρτα σας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το The Houses διατηρεί επίσης το δικαίωμα να κινηθεί δικαστικά εναντίον σας χωρίς προειδοποίηση.

Δεν θα έχουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε περιουσία αφεθεί ή καταστραφεί ως αποτέλεσμα της παρουσίας σας στο δωμάτιό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικές Πληροφορίες που συλλέγουμε:

Θα συλλέξουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. Αυτές οι προσωπικές πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν: τα στοιχεία επικοινωνίας σας, πληροφορίες σχετικές με την κράτησή σας, τη διαμονή ή την επίσκεψη στην ιδιοκτησία μας, οποιοδήποτε προσωπικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της κράτησης, πληροφορίες πληρωμής, προτιμήσεις επισκεπτών και άλλα είδη πληροφορίας που επιλέγετε να μας παρέχετε.

Επιπλέον, συλλέγουμε άλλες προσωπικές πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως:

Δημογραφικές Έρευνες (surveys): Μπορούμε να ζητήσουμε δημογραφικά στοιχεία ή άλλες προσωπικές πληροφορίες στο πλαίσιο έρευνας πελατών. Συλλογή στην ιδιοκτησία μας: Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και άλλα μέτρα ασφαλείας στα ακίνητά μας, τα οποία ενδέχεται να καταγράφουν εικόνες πελατών ή άλλων επισκεπτών και μόνο σε δημόσιους χώρους και πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας ενώ βρίσκεστε στα ακίνητά μας. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες τεχνολογίες που καταγράφουν ήχο ή βίντεο για να προστατεύσουμε το προσωπικό μας. Κοινωνικά Μέσα (social media): Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες ή τις προσφορές των κοινωνικών μέσων που υποστηρίζονται από το The Houses, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες από τον αντίστοιχο λογαριασμό σας στα κοινωνικά αυτά μέσα, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας στην υπηρεσία των κοινωνικών αυτών μέσων, όπως τοποθεσία, αφίξεις (check-ins), δραστηριότητες, ενδιαφέροντα , φωτογραφίες, ενημερώσεις κατάστασης (status updates) και λίστα φίλων. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι ενδέχεται να υπόκεισθε στους όρους και τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου κοινωνικών μέσων και ότι το The Houses δεν είναι υπεύθυνο για τις δραστηριότητές σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήση Προσωπικών Πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς:

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε από το The Houses. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ή να σας προσφέρουμε ενημερωτικά δελτία, προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές, άλλες επικοινωνίες μάρκετινγκ, στοιχεία επίγνωσης προϊόντων ή υπηρεσιών (product/service awareness marketing), καθώς και τη διεξαγωγή ερευνών και άλλων διαγωνισμών. Μπορούμε να παρέχουμε αυτές τις επικοινωνίες διαδικτυακά (online) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, μηνυμάτων μέσω κινητού (συμπεριλαμβανομένων SMS και MMS) και φυσικού ταχυδρομείου.

Πώς μοιραζόμαστε Προσωπικά Στοιχεία:

Το The Houses μπορεί να αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες προκειμένου: (i) να συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία, (ii) να ανταποκρίνεται σε κυβερνητικές έρευνες ή αιτήματα από δημόσιες αρχές/υπηρεσίες, (iii) να συμμορφώνεται με κάποια ισχύουσα νομική διαδικασία, (iv) να προστατεύσει τα δικαιώματα, την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησία του The Houses, των πελατών, των επισκεπτών, του προσωπικού του ή γενικότερα του κοινού, (v) να επιτρέψει ή να αξιώσει/επιδιώξει τις διαθέσιμες λύσεις (remedies) ή να περιορίσει τις ζημιές που μπορεί να υπόκειται, (vi) να επιβάλλει τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ιστοτόπου, και (vii) να ανταποκριθεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τον τρόπο που περιγράφουμε και δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλο τρόπο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή σας. Ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για τους πλήρεις όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το υλικό του Ιστοτόπου αποτελεί πνευματικό δικαίωμα του The Houses. Μπορείτε να κατεβάσετε (download) ή να χρησιμοποιήσετε το υλικό αυτό για δική σας μη εμπορική, ιδιωτική χρήση. Σε άλλη περίπτωση, το υλικό αυτό δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να δημοσιευθεί, να διανεμηθεί, να τροποποιηθεί, να μεταφορτωθεί ή να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, εκτός εάν έχετε λάβει ρητή άδεια του The Houses.

Τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα ανήκουν στην ΑΘΗΝΑ EXQUISITE HOUSES.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΌΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

Το The Houses διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις και το περιεχόμενο που εμφανίζονται στον Ιστότοπό του ή/και να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ελέγξτε τακτικά τον Ιστότοπο του The Houses για ενημερώσεις στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

 
Copyright © 2017 ATHINA EXQUISITE HOUSES - All Rights Reserved - Designed by AneG®