24.45°C

στη Σίφνο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

ΓΕΝΙΚΑ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ("Πολιτική ΠΔ") παρέχεται από το ATHENA EXQUISITE HOUSES, το οποίο αναφέρεται ως "εμείς" και "μας".

Αυτή η Πολιτική ΠΔ περιγράφει τον τρόπο και τη στιγμή που συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, ποιες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ποιος το χρησιμοποιεί και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με την επίσκεψη στον Ιστότοπό μας (εφεξής "www.athinahouses.gr", "Ιστότοπος") θεωρείται ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτή την Πολιτική ΠΔ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτή η Πολιτική ΠΔ χρησιμεύει ως γνωστοποίηση σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ν.2472/1997. • Μπορεί να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική ΠΔ εν καιρώ. Θα σας ειδοποιήσουμε για αυτές τις αλλαγές στην Πολιτική ΠΔ στον Ιστότοπό μας. Ελέγξτε τον Ιστότοπό μας τακτικά για ενημερώσεις στην Πολιτική ΠΔ.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ

Μπορούμε να συλλέξουμε και να διατηρήσουμε προσωπικές πληροφορίες/δεδομένα ("Προσωπικές Πληροφορίες") σχετικά με εσάς ή κάποιον άλλο με τον οποίο πραγματοποιείτε μια κράτηση ή ταξιδεύετε μαζί ("Τρίτο μέρος"), δηλαδή πληροφορίες που μπορούν να προσδιορίσουν εσάς ή ένα τρίτο μέρος, συμπεριλαμβανομένων και χωρίς να περιορίζεται σε αυτές, του πλήρους ονόματος, της ταχυδρομικής και ηλεκτρονικής διεύθυνσης, άλλων στοιχείων επικοινωνίας, στοιχείων ταυτότητας, στοιχείων πληρωμής, πληροφοριών κράτησης και ταξιδιού και άλλων πληροφοριών σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών που εσείς ή/και ο τρίτος, ή κάποιος άλλος που γνωρίζετε, αναζητά, τα οποία λαμβάνουμε από εσάς μέσω του Ιστότοπου, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω ιστότοπων κοινωνικών μέσων δικτύωσης, διαδικτυακών καναλιών διανομής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ταξιδιωτικών πρακτορείων. Συμφωνείτε ότι έχετε λάβει τη συγκατάθεση αυτού του τρίτου μέρους για να μας παράσχετε τα προσωπικά του στοιχεία και να δείτε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες του. Συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε σε περίπτωση που υποστούμε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσής σας με το ανωτέρω.

Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες που μας παρέχετε είναι ακριβείς, πλήρεις και μη παραπλανητικές και ότι αυτές οι Προσωπικές Πληροφορίες είναι επικαιροποιημένες.

Μπορούμε να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες περιπτώσεις ή για έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους σκοπούς:

  • για να επεξεργαστούμε την κράτησή σας και για άλλους λειτουργικούς και διαχειριστικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της επεξεργασίας λογαριασμών και πληρωμών,
  • για να παρέχουμε σε εσάς, ή σε κάποιον άλλο που γνωρίζετε, υποστήριξη και υπηρεσίες πελατών,
  • για να εκδηλώσουμε ενέργειες που απαιτούνται από τον νόμο,
  • για απαιτήσεις λειτουργικές, διαχειριστικές, εμπορικές, σχεδίασης, ανάπτυξης προϊόντων ή υπηρεσιών, αντιμετώπισης προβλημάτων και έρευνας,
  • για να σας στείλουμε πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες και ειδικές προσφορές ή προωθητικές προσφορές, ενημερωτικά δελτία ή έντυπα έρευνας και ερωτηματολόγια πελατών,
  • ως μέρος ενός προγράμματος που πιθανόν να έχετε ενταχθεί (π.χ. πρόγραμμα πιστότητας, loyalty program) ή μιας αγοράς που έχετε κάνει,
  • για την επίλυση διαφορών ή την εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν στον Ιστότοπό μας (Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης) και
  • για οποιονδήποτε σκοπό που σας γνωστοποιήθηκε κατά τη στιγμή της συλλογής των Προσωπικών σας Πληροφοριών (συλλογικά αναφέρονται ως "Σκοποί").

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ από εμάς, επικοινωνώντας μαζί μας (ανατρέξτε στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ παρακάτω) και θα διασφαλίσουμε ότι το όνομά σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας μας.

Χρησιμοποιούμε γενικές, συγκεντρωτικές πληροφορίες για την άντληση στατιστικών στοιχείων και τη μέτρηση της δραστηριότητας του Ιστότοπου, προκειμένου να βελτιώσουμε τη χρησιμότητα των επισκέψεων των πελατών. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιλαμβάνουν Προσωπικές Πληροφορίες.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας:

  • στις συνεργαζόμενες εταιρείες, συμβούλους, εργολάβους, πωλητές ή παροχείς υπηρεσιών για τους σκοπούς της λειτουργίας και της συντήρησης του Ιστότοπου ή της επιχείρησής μας, για διασυνοριακούς σκοπούς και για την παροχή άλλων υπηρεσιών υποστήριξης πελατών σε εσάς.
  • σε άλλους τρίτους με τους οποίους έχουμε εμπορικές σχέσεις, για σκοπούς μάρκετινγκ, διαφήμισης και συναφείς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε να αποκαλύψουμε σε τρίτους, για εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς.
  • σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης και
  • όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο ή προβλέπεται σε συνεργασία με οποιαδήποτε κυβερνητική αρχή.

Αν δεν μας παράσχετε τις Προσωπικές Πληροφορίες που αναφέρονται στην 1η παράγραφο αυτής της ενότητας ("ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ"), ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ή/και να φέρουμε εις πέρα οποιονδήποτε από τους Σκοπούς.

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις Προσωπικές Πληροφορίες που παρέχονται για να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και ειδικές προσφορές ή διαφημιστικές προσφορές, ενημερωτικά δελτία ή έντυπα έρευνας και ερωτηματολόγια, εκτός εάν έχετε δηλώσει ότι δεν επιθυμείτε να λάβετε τέτοια υλικά.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιαδήποτε ανάλογης επικοινωνίας από εμάς ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Διαγραφή" (unsubscribe) στις σχετικές ηλεκτρονικές επικοινωνίες (E-mails) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με το αίτημα διαγραφή σας (ανατρέξτε στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ παρακάτω).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΑΣ

Θα λάβουμε εύλογα μέτρα για να προστατεύσουμε τυχόν Προσωπικές Πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς μέσω του Ιστοτόπου μας, από κακή χρήση και απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή. Όπου απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, οι Προσωπικές Πληροφορίες θα καταστραφούν ή θα αποχαρακτηριστούν όταν δεν χρειάζονται πλέον.

Παρέχοντας μας Προσωπικές Πληροφορίες ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ή τον Ιστότοπό μας, συναινείτε στη μεταφορά, αποθήκευση και επεξεργασία Προσωπικών Πληροφοριών όπου βρίσκονται οι κεντρικοί υπολογιστές μας (εξυπηρετητές, servers), οι κεντρικές βάσεις δεδομένων και οι υποδομές των συστημάτων μας, οι οποίες μπορεί να βρίσκονται εκτός της χώρας κατοικίας σας ή της θέσης από την οποία έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας για την παροχή Προσωπικών Πληροφοριών.

Ωστόσο, καθώς ο Ιστότοπος συνδέεται με το Διαδίκτυο, το οποίο είναι εγγενώς μη ασφαλές, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία διαβεβαίωση σχετικά με την ασφάλεια της μετάδοσης των πληροφοριών που μας γνωστοποιείτε και το κάνετε με δική σας ευθύνη.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Ο Ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους που διαχειρίζονται Τρίτα μέρη ("ιστότοποι Τρίτου μέρους"). Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο ιστοτόπων Τρίτου μέρους. Οι ιστότοποι Τρίτων είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις δικές τους πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση σε οποιεσδήποτε Προσωπικές σας Πληροφορίες που διατηρούμε ή για οποιοδήποτε Τρίτο μέρος των οποίων τις Προσωπικές Πληροφορίες μας είχατε παράσχει κάποια στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας (ανατρέξτε στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ παρακάτω). Σε περίπτωση που διαθέτουμε πληροφορίες που έχετε δικαίωμα πρόσβασης, θα προσπαθήσουμε να σας προσφέρουμε τα κατάλληλα μέσα για την πρόσβαση σε αυτές (π.χ. αποστολή τους σε εσάς μέσω ηλεκτρονικού ή φυσικού ταχυδρομείου).

Εάν πιστεύετε ότι οι Προσωπικές Πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς είναι εσφαλμένες, ελλιπείς ή ανακριβείς, τότε μπορείτε να ζητήσετε την κατάλληλη τροποποίησή τους. Θα εξετάσουμε εάν οι πληροφορίες απαιτούν τροποποίηση. Αν δεν συμφωνούμε ότι υπάρχουν λόγοι τροποποίησης τότε θα προσθέσουμε μια σημείωση στις Προσωπικές Πληροφορίες σας, δηλώνοντας ότι διαφωνείτε με αυτή.

COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies στον Ιστότοπό μας προκειμένου:

  • να διατηρήσουμε τη συνεδρία σας (session) και τις απαιτούμενες λεπτομέρειες όταν περιηγείστε στον Ιστότοπό μας ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης (session cookie),
  • να συλλέξουμε δεδομένα χρήσης του Ιστότοπου για λόγους στατιστικής και ανάλυσης (analytics cookie) και
  • προκειμένου να σας κατευθύνουμε στη σωστή σελίδα προορισμού βάσει της γεωγραφικής σας τοποθεσίας (geo-targeting cookie).

Μπορείτε να παραμετροποιείσετε κατάλληλα τον φυλλομετρητή περιήγησής σας (browser), αλλάζοντας τη ρύθμιση, προκειμένου να σταματήσετε την αποδοχή των cookies ή να σας ζητείται κάθε φορά η αποδοχή ενός cookie από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Σημειώστε ότι ο Ιστότοπός μας δεν θα λειτουργήσει σωστά εάν η ρύθμιση "cookies" είναι απενεργοποιημένη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την Πολιτική ΠΔ ή τυχόν προβληματισμούς ή παράπονα σχετικά με την αντιμετώπιση του απορρήτου σας από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα: Αθηνά Μυλωνοπούλου
Ονομασία: Υπεύθυνη Επιχείρησης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: Οικισμός "ΚΑΣΤΡΟ" - Σίφνος 84003 - Κυκλάδες - ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο: (+30) 6944 345 075

Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής και της Αγγλικής έκδοσης αυτής Πολιτικής ΠΔ, υπερισχύουν οι όροι της Ελληνικής έκδοσης.

 
Copyright © 2017 ATHINA EXQUISITE HOUSES - All Rights Reserved - Designed by AneG®